SUSHI & VEGA BUNNIK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Vega Bunnik. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2023 om 19:35 Realiseerde me pas later hoe ver ze moesten rijden, maar al snel netjes gebeld dat ze later zouden bezorgen dan verwacht. Voor mij geen probleem. Duurde maar 15 minuutjes meer, viel reuzemee. Ik ben geen sushi kenner maar we vonden het eten prima :)
8 dec 2023 om 8:12 Heerlijk eten! Bezorging duurde langer te door drukte op de weg: er werd gebeld om mij op te hoogte te stellen. Zeer vriendelijke en goede service
4 dec 2023 om 19:54 Erg lekker eten en het stond meteen klaar toen ik aankwam om het af te halen!
3 dec 2023 om 23:03 Eten was geweldig, aanvankelijk was een van de boxen verwisselt voor een vega box. Kort telefoontje en een gratis vervangende box was er binnen 20 minuten. Kortom geweldige service!
1 dec 2023 om 6:04 Het eten was heerlijk, weer eens genoten van de sushi. Kom hier zeker terug in de toekomst
1 dec 2023 om 1:22 Aanrader! Ik vond het erg lekker en kom graag terug
26 nov 2023 om 19:00 Alles perfect! Heerlijk gegeten
25 nov 2023 om 10:57 Het eten was echt heerlijk, maar heb helaas bijna 2 uur moeten wachten.
24 nov 2023 om 21:37 Eten was weer verrukkelijk maar het duurde 2 uur om te bezorgen
24 nov 2023 om 8:16 Goede sushi!
6 nov 2023 om 17:19 Bezorging duurde lang, eten was lauw. Ik had groente qyozas besteld maar ik kreeg met vlees erin. Ik had een pokébowl besteld zonder mayonaise maar kreeg met mayonaise. Voor de rest was het eten prima.
22 okt 2023 om 20:12 Heel fijn dat er zoveel vegan en vegetarische opties zijn. Wij vonden het heerlijk, echt heel erg goed. Een absolute aanrader!!!