SUSHI & VEGA BUNNIK

SUSHI & VEGA BUNNIK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 183 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Vega Bunnik. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 19:14 De sushi viel uit elkaar voordat het in de soja saus kwam (rijst plakte niet goed), wat warm moest zijn was lauw en de bezorging duurde lang. Het smaakte wel nog steeds goed. Zonde want de vorige keer hadden we een goede ervaring
25 jun 2022 om 9:53 € 109,75 voor de vegan box vond ik echt belachelijk veel geld in vergelijking met wat je ervoor krijgt. Prijs/kwaliteit erg uit verhouding.
24 jun 2022 om 14:18 Eten top. bezorging niet super snel maar binnen de marge.
20 jun 2022 om 19:42 Goede sushi en sashimi. Bezorging kwam sneller dan aangegeven en vriendelijke bezorger.
19 jun 2022 om 20:17 Uitstekende kwaliteit en prima bezorging..
16 jun 2022 om 15:35 Het eten was ontzettend lekker! ook een vriendelijke bezorger. het enige waar ik iets over te klagen heb is dat het bezorgen best wel wat meer dan de aangegeven tijd duurde. top plek om te bestellen als je niks te doen hebt daarna!
13 jun 2022 om 16:53 The food was good,sashimi tuna can be better.The delivery ZERO.First was one hour late.He show up by car,with loud music,no logo and ring de bell door desperately like he was waiting for an hour.Delivery company is taking a joke with these employees
10 jun 2022 om 21:15 Heerlijk gegeten
6 jun 2022 om 10:02 Was erg lekker en vers
5 jun 2022 om 21:39 Niet te vreten vieze zooi
4 jun 2022 om 19:44 Pokebowl besteld en aangegeven zonder viseitjes. Ze waren er half afgehaald.. de rest van de pokebowl zat er vol mee.
4 jun 2022 om 16:59 Very delicious. Great delivery time